A Lady Below The WindHey..! Jangan mengata.!

Saja bagi kamu nampak muka teruja saya. Assalamualaikum dan salam sayang dari saya Tini dan Tininez adalah nama timangan bagi blog saya.

Tentang Tini

Saya di besarkan di Sabah berasal daripada Sandakan dan mulakan kerjaya di Kota Kinabalu bersama keluarga. Yepp...! I am Lady Below The Wind. 

Dibesarkan dalam keluarga yang besar i mean adik beradik yang ramai. Alhamdulilah segala cabaran kami hadapi dengan penuh Hikmah di sebaliknya.  Tentang Tininez

1. Tips. Sharing is Caring. Sedikit sebanyak tentang petua-petua yang berguna untuk anda dan juga untuk diri saya sendiri.  Agi idup agi ngelaban.! 

2. Places. # TiniJalan kemana..?? kemana-mana lah yang mungkin orang lain pernah pergi atau tidak pernah pergi.. 1.Pantai,.? My Lust. 2 Hiking.? Owwh yeahh.! Sleep..?? even now im Sleepy 

3. Food and Culinary # TiniMakanLagi Siapa tak suka makan..??  yahh yahhh sebab tu la ko gemuk Tini ( Diorang Cakap) Asal hati aku senang dehh.. tapi aku Workout juga. Mahu dapat Body Goals walaupun kuat makan. gituww.. ( hashtag Since 5 years ) 

4. Craft & DIY. I Loooooooveeeeee crafting..! Mungkin ada tips tips yang boleh kamu guna pakai. Thanks me Later or Sabar Lah nak. hahha 

5. Health. Awak semua.. Sihat itu satu anugerah yang tak ternilai harganya. Jomm sesama jalani gaya hidup yang sihat. 

6. Beauty. From the beauty to the beast / From the beast to the beauty / From beauty to more more beautyyyyyyyy! tapi kan apa yang penting hati itu mesti cantik ! CLICHE! 

7. Fashion. Apa yang kita pakai itu melambangkan diri kita tapi diorang kata dont judges the book by its cover.  Keselesaan dan keyakinan dalam pemakaian kita itulah penting untuk kita jalani hari hari kita.

8. Musing. 

No comments: